Nye åbningstider

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Terpager & Co takker af for en fantastisk sommer med masser af smil, glade gæster, hyggestunder og udfordringer. Vi er så stolte og taknemmelige for al den positive energi vi har fået af vores gæster henover sommeren, som vi nu vil forsøge at bearbejde og forhåbentligt lade smitte videre i de kommende måneder, som formentlig er en anelse mindre presset. Med et lettere pres kommer også en ændring i vores åbningstider, således at vi ikke længere har åbent alle ugens dage – vi trænger nemlig efterhånden også til at køle ned ovenpå en hed omgang, som sommeren i år har været. Vi holder lukket hver søndag gældende fra d. 9/8-2020 og håber på at se jer i løbet af sensommeren.

De kærligste hilsner, Terpager & Co[/vc_column_text][edgtf_separator position=”center” width=”80″ thickness=”5″ bottom_margin=”40″][edgtf_elements_holder][edgtf_elements_holder_item horizontal_aligment=”center”][vc_single_image image=”13753″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1596820029260{padding-bottom: 20px !important;}”][/edgtf_elements_holder_item][/edgtf_elements_holder][/vc_column][/vc_row]