Barok

Barok som koncept er et forsøg på at omfagne tidsalderens provokerende og rebelske tendenser i en kulinarisk setting. Det er et opgør med traditionerne, de vante former og et brud på normalen, med overdådige armbevægelser og pompøs sensualitet.

Ordet Barok stammer fra det portugisiske ord “barocco”, som betyder uperfekt perle – og det er netop det vi tilstræber – uperfekthed. 

Målet for os, er ikke at imponere dig med sirlige gastronomiske teknikker og ekstravagante gestikuleringer, men derimod at forsøge at tale til dit indre barn, og tage dig med på en rejse, som kun er afgrænset af vores fælles fantasi.

Jazzmusik

Vores tilgang er simpel; vi har ingen plan, ligesom jazzmusikere. Vi lader momentet afsløre den næste tone, og lytter blot efter takten af nuet for at finde inspiration til den næste improvisering. “I’ll play it first and tell you what it is later.” - hvem kan sige det bedre end Miles Davis?

“One of the things I like about Jazz, kid, is I don’t know what’s going to happen next.”

 

– Bix Beiderbecke

Betal hvad du vil

Barok skal være tilgængeligt for mennesker af enhver afstøbning - både de som er bedre stillet såvel som de, der normalvis ikke har midlerne til at kulinariske oplevelser. Vores arrangementer har derfor ingen prissætning - det lader vi være op til opleveren selv.

Vi håber på, at de som har lidt ekstra lommepenge kan muliggøre oplevelsen for de af deres medmennesker, som er knap så økonomisk velsignede som dem selv.

Reservation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *