0
  • Ingen produkter i kurven

NATURVIN LEVERET TIL DØREN HVER MÅNED

Med et druesaftsabonnement, får du nemt og enkelt mulighed for at udvide dine horisonter og smage på nye og spændende vine samtidig med at du støtter en mere bæredygtig måde at dyrke og producere vin på – både for dig dig selv, bønderne og naturen

 

Hvad er et druesaftsabbonement spørger du? Det er ganske enkelt; en gang i måneden vil en pakke blive leveret til dig, som du har gået og glædet dig til siden sidste måned, hvor du modtog en ligende kasse. Pakken indeholder tre forskellige vine med tilhørende beskrivelser af dem og de mennesker der har bragt dem til verden i kompagnonskab med naturen. Den eneste forskel er, at pakken i denne måned indeholder nogle helt andre vine end dem du modtog i sidste måned så du hele tiden kan udvide dine horisonter, smagsløg og viden om de fantastiske flasker og de historier og smage de gemmer på.

Naturvin er fermenteret druesaft . Simpelt! Jep, ser du, efter industrialiseringen, forsøgte vi mennesker at effektuere processerne i diverse fødvareprocedurer, og sandelig også måden vi lavede vin på.

Før i tiden, blev vindruer til vin takket være naturligt forekomne baktierer og gærceller, som lever frit i luften. Sådan foregår det ikke i dag. Nej, for den oprindelse process kan siges at være mindre forudsigelig og svær at kontrollere. Man putter vinen i en beholder og lader naturen klare resten – pretty much.

I dag laves det meste vin ved først at dræbe disse baktusser og gærceller og derefter tilsætte en industrielt opdrættet gær samt en hulens masse andre ting og sager, der skal få vinen til at smage på en bestemt facon. Her foregår meget af arbejdet i vinkælderen og dyrkningsmetoden bunder typisk i en idé om, at mennesket kan styre naturen med diverse sprøjtemidler og andre finurligheder. For en naturvinsproducent, derimod, ligger det meste af arbejdet i marken. Jo, for en sund mark i høj trivsel fører til sunde og lækre druer, som i sidste ende giver en god vin, produceret i harmoni med naturen 🙂