fredagsbar

Hver fredag holder vi som den eneste dag i ugen længe åbent og dét betyder FREDAGSBAR! Her lufter vi “vinkortet” og trækker propper op af flaskerne. 

Skal du vende ugen der gik, fejre de små sejre, skyde weekend i gang eller noget helt fjerde? – Så kig forbi fra kl. 16 til et enkelt glas, læn dig tilbage og prøv en mini-smagning med hjemmelavede snacks eller få stillet sulten med dagens slowfood ret. Du kan også udfordre dig selv og bordet med vores Mystery Glass – det betyder, at vi vælger et tilfældigt glas og gætter du rigtigt, gi’r vi! Lige meget hvad du er til, er der plads til alle, ethvert formål og er du ikke til vin, så finder vi noget andet til dine smagsløg. Én ting er helt sikkert: Vi skruer op for den hyggelige stemning og sørger for en god start på weekenden!

Vores vinkartotek strækker sig helt fra Lolland, gennem Tyskland og Slovenien videre til Italien og Sydfrankrig og det kan jo i sig selv være lidt af en rejse. Derfor tager vores FREDAGSBARER altid udgangspunkt i et bestemt tema, som gør vin-oplevelserne lidt mere fokuserede. Har du et særligt ønske til et bestemt fokus, så skriv til os – vi elsker at blive udfordret og inspireret.

De kommende fredage frem til jul, står på:

15/11: Glühwein
22/11:
Tre druer
29/11:
Bio-vine
06/12:
Vine til julemaden vol. 1
13/12:
Vine til julemaden vol. 2 
20/12: 
Nytårsvine

Vi ses!

info

Hvor

Terpager & Co, Mellemdammen 18, 6760 Ribe

Hvornår

Hver fredag, kl. 16:00-22:00